U, de petitionaris
Naamloos

Verhoor het RIVM en alle betrokkenen onder ede

23.735 ondertekeningen

Wij de Nederlandse burgers zijn helemaal klaar met dit coronabeleid. Er zit veel meer achter dan alleen het coronavirus. Daarom eisen wij dat er snel een parlementair en/of gerechtelijk onderzoek gestart wordt naar het handelen van het RIVM en het OMT plus de betrokkenen. Dit wegens het schenden van mensenrechten en het vals voorlichten van de bevolking.

We eisen dat het voormalige kabinet en de gehele directieraad van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu plus het OMT direct uit hun functies worden gezet voordat ze nog meer schade aanrichten. Gebleken is ook dat de RIVM- en OMT-leden uit eigen winstbejag handelen of ze hebben andere motieven. Ab Osterhaus bevestigde in de media dat hij € 5,6 miljoen had verdiend dankzij aandelen in vaccinbedrijf Viroclinics. En dan hebben we ook nog de op de zwarte lijst staande Jaap van Dissel. Het mag nooit zo zijn dat dit soort mensen met o.a financiele belangen de regering adviseren.

Petitie

Wij

kritische burgers

 

constateren

  • Het RIVM heeft gemorreld aan gegevens rondom coronaverspreiding in relatie tot ventilatie
  • onafhankelijk onderzoeker Maurice de Hond eist dat de Tweede Kamer actie onderneemt.
  • Betrokkenen moeten onder ede gehoord worden in de Tweede Kamer, vindt hij. Ook moet beslag worden gelegd op hun e-mails.

 

en verzoeken

Verhoor RIVM en alle betrokkenen onder ede hierover!

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
17-03-2021 
Petitionaris:
Nammen Roosjen 
Organisatie:
Het Volk 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Van Haga heeft ook getekent !

Wybren van Haga: Getekend!

.

14-01-2021

Arresteer Ab Osterhaus

Verhoor het RIVM en alle betrokkenen onder ede 14.746 ondertekeningen( De petitie gaat snel mensen. Hij kan zeker mee wegen in de veroordelingen van de verdachten zoals Ab Osterhaus.

+Lees meer...

Hij heeft aandelen in het Vaccin. En verdien nu over de lijken van onze kinderen en ouderen geld. Deze man kan niet onafhankelijk zijn dat is al eerder bewezen met zijn spaanse griep HOAX. En zijn aandelen die nu maar blijven stijgen. Ab Osterhaus heeft geen belang bij directe genezing.

14-12-2020

Deel alstublieft zo veel mogelijk

Al meer 10.000 handtekeningen.

06-10-2020