You, the petitioner
Justitie

Verhoor het RIVM en alle betrokkenen onder ede

45,955 signatures

Deze petitie is tevens een aanklacht van het Nederlandse Volk tegen politici en het RIVM en OMT. We eisen nu een parlementair onderzoek. Het aantal ondertekeningen laat de ernst daarvan zien en geven hiermee het bevel aan de Tweede Kamer om onmiddellijk een parlementaire commissie in te stellen! Wij de Nederlandse burgers zijn de regeerders van Nederland en eisen dat er naar het handelen van alle betrokkenen word gekeken. Dit wegens het schenden van mensenrechten en het vals voorlichten van de bevolking. Wij eisen dat de voormalige Regering en de gehele directieraad van het R.I.V.M plus het O.M.T onmiddelijk uit hun functies worden gezet voordat ze nog meer schade aan de maatschappij aanrichten. Gebleken is ook dat de RIVM- en OMT-leden uit eigen winstbejag handelen of ze hebben andere motieven. Ab Osterhaus bekende in de media dat hij € 5,6 miljoen heeft verdiend dankzij het vaccinbedrijf Viroclinics. Arts-microbioloog Jan Kluytmans verdient nog steeds aan de coronatesten. Jaap van Dissel en het Erasmus MC Department of Public Health Rotterdam zijn ook niet van onbesproken gedrag. Prof. Dr. Jan Grandjean zegt hier is sprake van Mind Control!”

Petition

We

kritische burgers

 

observe

  • Het RIVM heeft gemorreld aan gegevens rondom coronaverspreiding in relatie tot ventilatie
  • onafhankelijk onderzoeker Maurice de Hond eist dat de Tweede Kamer actie onderneemt.
  • Betrokkenen moeten onder ede gehoord worden in de Tweede Kamer, vindt hij. Ook moet beslag worden gelegd op hun e-mails.

 

and request

Verhoor RIVM en alle betrokkenen onder ede hierover!

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2022-12-31 
Lead petitioner:
N. Roosjen 
Organisation:
Het Volk 
Website:

History

Signatures

Updates

Lid Outbreak Management Team verzwijgt financieel belang bij coronatesten

Arts-microbioloog Jan Kluytmans verdient aan coronatesten. Als lid van het Outbreak Management Team (OMT) adviseert hij gelijktijdig over het testbeleid en over de inzet van sneltesten, een bron van inkomsten voor zijn laboratorium en hemzelf.

+Read more...

Maar dat financiële belang heeft hij niet gemeld. Het RIVM ontkent het bestaan van een belangenconflict. Dit is niet het eerste incident rond belangenverstrengeling in het OMT: eerder al kwam de dubbele pet van collega Ann Vossen in beeld. https://www.lnnmedia.nl/corona/lid-outbreak-management-team-verzwijgt-financieel-belang-bij-coronatesten/

2021-02-08

Van Haga heeft ook getekent !

Wybren van Haga: Getekend!

.

2021-01-14

Arresteer Ab Osterhaus

Verhoor het RIVM en alle betrokkenen onder ede 14.746 ondertekeningen( De petitie gaat snel mensen. Hij kan zeker mee wegen in de veroordelingen van de verdachten zoals Ab Osterhaus.

+Read more...

Hij heeft aandelen in het Vaccin. En verdien nu over de lijken van onze kinderen en ouderen geld. Deze man kan niet onafhankelijk zijn dat is al eerder bewezen met zijn spaanse griep HOAX. En zijn aandelen die nu maar blijven stijgen. Ab Osterhaus heeft geen belang bij directe genezing.

2020-12-14